Jameszoo: inzenden en voorwaarden

Producer Jameszoo maakt als ambassadeur van Het Geluid van Nederland een exclusieve track van een selectie geluiden uit Het Geluid van Nederland. Upload jouw geluiden vóór 16 december via de website of met de app Geluidenjager en tag ze met 'Jameszoo'. Op deze pagina lees je hier alles over.

 

Inzenden:

Upload jouw geluiden met de tag “Jameszoo” via deze website en misschien gebruikt onze ambassadeur Jameszoo het in zijn exclusieve track voor Het Geluid van Nederland! Inzenden kan tot 16 dember 2012 via geluidvannederland.nl en met de Geluidenjager-app voor iPhone- (iTunes-link) en Android-toestellen. Bekijk de video voor een korte uitleg hoe het werkt!

 

Auteursrechtelijke voorwaarden:

Geluiden die ingezonden worden ten behoeve van de track van Jameszoo voor Het Geluid van Nederland worden onder een Creative Commons-licentie CC-BY of CC-BY-SA beschikbaar gesteld via geluidvannederland.nl en worden (automatisch) toegevoegd aan de Geluid van Nederland-groep op SoundCloud.

Bij het insturen ga je akkoord dat jouw materiaal beschikbaar komt onder de door jou gekozen licentie.
 

Geolocatie:
Vanzelfsprekend is het geluid dat je instuurt opgenomen in Nederland. Ook moet het geluid voorzien zijn van de juiste geografische locatie. De Geluidenjager-app voegt automatisch een locatie toe aan opgenomen geluiden op basis van GPS. Als je een geluid niet met je telefoon upload, maar via geluidvannederland.nl dan verschijnt er een kaartapplicatie waarmee je de exacte locatie van je opname kunt bepalen.

Gebruik je de Geluidenjager-app niet, dan kun je op websites als iTouchMap en GPS coordinaten de exacte latitude (breedtegraad) en longitude (lengtegraad) van je opname bepalen. Deze coördinaten kun je vervolgens als tags toevoegen aan het geluid via SoundCloud. Hoe dat moet lees je hier.